Termenii şi condiţii de utilizare

 

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului (vizitare sau cumpărare de produse), se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Acest site este intreţinut şi administrat de S.C. ED VASILIANA S.R.L.

S.C. ED VASILIANA S.R.L.  îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Întregul conţinut al acestui site (www.vasiliana98.ro) este proprietatea SC S.C. ED VASILIANA S.R.L.  şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul SC Vasiliana SRL a oricăror elemente ale site-ului se pedepseşte conform legilor în vigoare.

S.C. ED VASILIANA S.R.L.  nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

S.C. ED VASILIANA S.R.L.  nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a cărţilor achizitionate prin intermediul acestui site.

Acest site de web şi materialele aferente sunt oferite „aşa cum sunt” şi „atât cât sunt disponibile”, fără garanţii de nici un fel. S.C. ED VASILIANA S.R.L.  nu oferă nici o garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveste funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. ED VASILIANA S.R.L. nu garantează că acest site, serverele sale sau Email-ul trimis de la vasiliana98.ro sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod.

S.C. ED VASILIANA S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. S.C. ED VASILIANA S.R.L. nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o poate intrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

S.C. ED VASILIANA S.R.L. şi furnizorii acesteia nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveşte preţurile, caracteristicile, imaginile etc.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.  

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.vasiliana98.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut între S.C. ED VASILIANA S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin inţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.


Cele mai cumpărate

Information

Producatori

Produse noi

Furnizori

Niciun furnizor